UpTo NEWS

Keep UpTo date!

Lees hier het laatste nieuws over de lekkerste koffie!

NIEUW: Bolero XL 433 met 1 of 2 soepen

Om u van alle gemakken te voorzien heeft Coffee Line International voor u nieuwe configuraties ontwikkeld voor de Bolero XL 433.

U heeft nu niet alleen de keuze uit o.a. koffie, cappuccino en chocolademelk, maar ook uit een heerlijke soep.

Lees meer »


Occasions

Wij bieden u niet alleen de nieuwste koffieautomaten, ook hebben wij geregeld occasions in ons assortiment. Om u hiervan op de hoogte te houden breiden wij onze website uit met een Occasionspagina.

Lees meer »


NIEUW: Etna High Capacity

Nieuw in ons assortiment zijn de High Capacity machines van Etna C.T. Deze koffieautomaten zijn niet alleen mooi vorm gegeven, ze zijn ook nog eens erg snel. Heeft u een snelle omloop in uw koffieverbruik en/of wilt u ook kannen koffie zetten? Dan is de Etna C.T. High Capacity machine de oplossing voor u.

Lees meer »


Blijer en fitter met koffie

Natuurlijk wisten we allemaal al dat je van de cafeïne in koffie een boost krijgt maar daar blijft het niet bij. De cafeïne maakt je daarnaast ook meer fit en alert, en het is het goed voor je humeur.

Lees meer »


'Gezellige collega's, frisse lucht en koffie belangrijkst'

Geen ‘fancy’ kantooromgeving, bonus of extra vrije dag, maar gewoon iedere dag een goede kop koffie blijkt medewerkers te inspireren tijdens de werkdag. Maar liefst zes op de tien Nederlandse medewerkers zien goede koffie als één van de belangrijkste voorwaarden. Hiermee behoort goede koffie vandaag de dag tot de top drie van belangrijke voorwaarden op het werk.

Lees meer »


Actie UpTo Soup

Zin in een warm kopje tomatensoep of toch liever een groentesoep? Dat kan, en nu ook nog lekker voordelig! Met de speciaal ontworpen Bravilor soepmachine genieten u en uw collega's van vier heerlijke soepen voor slechts € 0,08 per kopje. Dat is niet alleen 70% goedkoper dan andere soepen, maar daarbij ontvangt u ook nog 4 dozen soep gratis.

Lees meer »


Coffee Line Kasbergen presenteert DESIGNLINE

De Designline laat duidelijk zien hoe drie verschillende types vending machines gecombineerd worden tot een modern bevoorradingscentrum.

Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het heeft ook de volgende voordelen:

Lees meer »


Vrouwen presteren beter door koffie

Vrouwen hebben baat bij koffie drinken. Onder druk helpt koffie hun beter presteren, waar dit bij mannen minder effect heeft. Dat blijkt uit onderzoek van Dr. Lindsay St. Claire van the University of Bristol.

Lees meer »


Coffee Line presenteert UpTo Wielerkleding

Door een grote passie voor de wielersport, heeft Coffee Line International nu haar eigen wielerkleding. Deze customized wielerkleding is gefabriceerd in Italië...

Lees meer »