UpTo NEWS

Keep UpTo date!

Lees hier het laatste nieuws over de lekkerste koffie!

Koffiebeker

Naast ingrediënten voor automaten heeft UpTo Coffee Kasbergen een eigen lijn in disposables, zoals koffiebekers. Makkelijk voor onderweg.

Lees meer »


Op het werk

UpTo Coffee Kasbergen het lekkerste kopje koffie ''op het werk'' ☕

Lees meer »


Wist je dat?

Wist je dat?

Koffie de meest gedronken drank is in Nederland? Jaarlijks drinken Nederlanders gemiddeld 165 liter koffie en wereldwijd worden meer dan 400 biljoen kopjes koffie geconsumeerd per jaar. Dit maakt koffie naast water de populairste drank. Koffie mag dan de meest gedronken drank zijn, maar wat weten we nou precies van koffie? UpTo Coffee Kasbergen geeft daar antwoord op.☕️

Lees meer »


UpTo AUTOMATICS

UpTo AUTOMATICS

Bij UpTo Coffee Kasbergen vindt u de juiste koffieautomaat voor elke werkplek.

Onze koffiesystemen vallen op door de verstrekking van heerlijke koffie.

Lees meer »


Wist je dat?

Wist je dat?

UpTo Coffee Kasbergen ook koffie en thee mokken heeft? De koffiemokken zijn gemaak van porselein. Voor een optimale drink ervaring.

Lees meer »


15 feitjes over koffie

15 feitjes over koffie die jij nog niet wist

Lees meer »


UpTo Coffee Kasbergen heeft LinkedIn

 UpTo Coffee Kasbergen heeft LinkedIn.

https://www.linkedin.com/company/27177532/ 

Lees meer »


Dankzij deze snelle truc smaakt instantkoffie stukken beter

Is je espressomachine stuk of wil je gewoon een smaakvol ‘bakkie’ tijdens het kamperen? Vanaf nu hoef je je neus niet meer op te halen voor instantkoffie, want met deze snelle truc smaakt-ie als nooit tevoren.

Hadden we dit maar eerder geweten.

Lees meer »


Bolero XL 433 met 1 of 2 soepen

Om u van alle gemakken te voorzien heeft UpTo Coffee Kasbergen voor u een configuraties ontwikkeld voor de Bolero XL 433.

U heeft nu niet alleen de keuze uit o.a. koffie, cappuccino en chocolademelk, maar ook uit een heerlijke soep.

Lees meer »


Etna High Capacity

In ons assortiment zijn de High Capacity machines van Etna C.T. Deze koffieautomaten zijn niet alleen mooi vorm gegeven, ze zijn ook nog eens erg snel. Heeft u een snelle omloop in uw koffieverbruik en/of wilt u ook kannen koffie zetten? Dan is de Etna C.T. High Capacity machine de oplossing voor u.

Lees meer »


Blijer en fitter met koffie

Natuurlijk wisten we allemaal al dat je van de cafeïne in koffie een boost krijgt maar daar blijft het niet bij. De cafeïne maakt je daarnaast ook meer fit en alert, en het is het goed voor je humeur.

Lees meer »


'Gezellige collega's, frisse lucht en koffie belangrijkst'

Geen ‘fancy’ kantooromgeving, bonus of extra vrije dag, maar gewoon iedere dag een goede kop koffie blijkt medewerkers te inspireren tijdens de werkdag. Maar liefst zes op de tien Nederlandse medewerkers zien goede koffie als één van de belangrijkste voorwaarden. Hiermee behoort goede koffie vandaag de dag tot de top drie van belangrijke voorwaarden op het werk.

Lees meer »


UpTo Coffee Kasbergen presenteert DESIGNLINE

De Designline laat duidelijk zien hoe drie verschillende types vending machines gecombineerd worden tot een modern bevoorradingscentrum.

Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het heeft ook de volgende voordelen:

Lees meer »


Vrouwen presteren beter door koffie

Vrouwen hebben baat bij koffie drinken. Onder druk helpt koffie hun beter presteren, waar dit bij mannen minder effect heeft. Dat blijkt uit onderzoek van Dr. Lindsay St. Claire van the University of Bristol.

Lees meer »


UpTo Coffee Kasbergen presenteert UpTo Wielerkleding

Door een grote passie voor de wielersport, heeft Coffee Line International nu haar eigen wielerkleding. Deze customized wielerkleding is gefabriceerd in Italië...

Lees meer »